*Nettavisen* Nyheter.

Vinn billetter til OverOslo 2015

I tre år har OverOslo prøvd å få med søstrene i First Aid Kit. Endelig har de takket ja, og spiller 17. juni. Foto: Foto: Promo

Festivalen på Grefsenkollen fyller fem år, og feirer med stjernespekket program. Fem vinnere kan nå få to billetter hver til festivalen!

Klikk på bildet for å forstørre.

Briskeby spiller på OverOslo fredag 19. juni. Foto: Foto: Bjørn Opsahl

Klikk på bildet for å forstørre.

Kim Larsen spiller på OverOslo 18. juni. Foto: Foto: Promo

Klikk på bildet for å forstørre.

Fra festivalen i 2014. Foto: Foto: Jostein Thorvaldsen

Klikk på bildet for å forstørre.

OverOslo 2014. Foto: Foto: Ole Christian Eklund

GREFSENKOLLEN: – Mange sier til oss at OverOslo er blitt en ny sommertradisjon, en happening man deler med gode venner, før sommerferien setter inn, sier festivalsjef Thorkild Gundersen.

Han er klar for fest på Grefsenkollen 17.–20. juni 2015.

– OverOslo har et lite jubiluem, vi feirer fem år til sommeren. Vi har vokst siden starten av 2011, men nå blir vi ikke større. En kapasitet på 4000 er maks for å ivareta komforten, som vi mener er veldig viktig. Vi skal ha korte køer og god plass. Det er viktig for opplevelsen, sier Gundersen.

Skandinavisk profil

Han forteller at festivalen er tydelig på egen profil.

– Som en liten arena vil vi aldri kunne hente verdensstjerner, derfor satser vi på gode, skandinaviske artister. Noe vi mener tre 2015-bookinger er et klart bevis på; Kim Larsen fra Danmark, Lars Winnerbäck og First Aid Kit fra Sverige, Briskeby og Katzenjammer fra Norge. First Aid Kit er spesielt morsomt, de har vi forsøkt få i tre år. Endelig lyktes vi. De er nå et stort, internasjonalt band, og det er ikke så ofte de spiller i Norge lenger. I desember spilte de i Operaen, og det ble raskt utsolgt, sier Gundersen.

Og ennå kommer flere artister til programmet over nyttår. OverOslo har opplevd stort trykk på billettsalget, og allerede er festivaldagen 18. juni, som foreløpig har Kim Larsen, Bo Kaspers Orkester og 10CC på plakaten, nesten utsolg.

Vinn billetter ved å delta i skjemaet under!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.