*Nettavisen* Nyheter.

Vinn billetter til Skeid-Molde!

I samarbeid med Skeid deler Østkantavisa ut 30 billetter til 16.mai-kampen mellom Skeid og Molde. Er du russ har du ekstra gode muligheter!

BISLETT: 20 av de 30 billettene deles nemlig ut til russen. Fra klokka 17.30 vil Østkantavisa være tilstede utenfor inngang 1 på Bislett, den siden som vender ut mot rundkjøringa og Bislett bad. Her vil Oslo-russ kunne vinne gratisbilletter, og det ganske lett. De 20 første som stiller i både russedress og Skeid-effekter (drakt, skjerf eller påsydd Skeid-logo på drakta) vil få billetter, men også uten supporterutstyr er det håp. Østkantavisa vil stille enkle spørsmål om årets lag og årets sesong, og med riktig kunnskap kan enhver russ få gratis billetter.
Likevel er Østkantavisa og Skeid klar over at ikke alle kan være vinnere. Derfor tilbyr Skeid halv pris til all russ denne kampen. Det betyr at man kommer inn for 75 kroner og det er ikke dyrt for å se Skeids talenter mot et av Adeccoligaens beste lag.
For de av Østkantavisas lesere som ikke er russ er det også muligheter. Som vanlig deler Østkantavisa og Skeid ut 10 gratisbilletter til hjemmekampene, også på 16.mai. Og som vanlig krever vi en viss kunnskap om Skeid. Følgende to spørsmål må besvares på mail for å være med i konkurransen:
1) Hva heter spilleren som er tilbake i Skeid etter mange år i norsk og dansk toppfotball? (Hint: Han scoret mot Haugesund)
2) Hva ble resultatet i Skeids bortekamp mot Haugesund?
Send inn svar til sven.stenvaagostkantavisa.no (se byline) innen onsdag morgen. Vinnerne vil bli kontaktet per sms, så husk å sende med mobilnummer.
Østkantavisa ønsker alle deltakere lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.