RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FRIMERKE: Izabela Duda ble nøye passet på av Flints forsvarsspillere i serieoppgjøret i fjor, og kommer garantert til å oppleve det samme på onsdag.
FRIMERKE: Izabela Duda ble nøye passet på av Flints forsvarsspillere i serieoppgjøret i fjor, og kommer garantert til å oppleve det samme på onsdag. Foto: Foto: Eirik Bjørklund

Vinn eller forsvinn for Oppsal

Oppsal-trener Arne Senstad er klar på at Oppsals håndballdamer må vinne hjemmekampen mot Flint Tønsberg på onsdag.

OSLO: Oppsal har ikke tatt poeng på de siste fem kampene, og ligger nå på tiendeplass med seks poeng, rett over nedrykksstreken.

Rett under ligger Levanger med like mange poeng, noe som betyr at Oppsal må kjempe med nebb og klør de neste kampene for å overleve i eliteserien.

Det er mange som sier at man ikke må vinne kamper, men det må vi mot Flint. Det er et «must» for oss, sier Oppsal-trener Arne Senstad.

Izabela Duda er tilbake på banen for Oppsal etter tre måneder på sidelinjen, men klarte ikke å forhindre tap mot Nordstrand sist serierunde.

Full krig

Onsdagens hjemmekamp mot Flint Tønsberg er intet annet enn et bunnoppgjør, og på papiret burde ikke Oppsal ha så store problemer med å stikke av med seieren og to svært etterlengtede poeng.

Flint har nemlig bare vunnet en av fjorten kamper i år.

Les mer om topphåndballen i Oslo på vår håndballside!

– Nå skal vi spille mot Flint, Levanger, Vipers og Fredrikstad, og dette er kamper vi må vinne for å klare oss. De er i samme situasjon som oss, og trenger poeng for å unngå nedrykk, så disse kommende kampene vil bli full krig, sier Senstad.

Forventer ikke hjelp fra Nordstrand

Sist serierunde var det lokaloppgjør mellom Oppsal og Nordstrand, hvor sistnevnte trakk det lengste strået og vant med fire mål i Oppsal Arena.

På onsdag møtes også Nordstrand og Fredrikstad, og det ville vært svært fordelaktig for Oppsal om Nordstrand gruset gjestene i det oppgjøret.

Eliteseriens "råtass" spiller for Nordstrand!

– Vi har sett at det er mange lag som slår hverandre, og vi må ta sikte på å gjøre jobben selv. Vi har muligheten til å avgjøre dette selv, og vinner vi de neste kampene holder det til å fornye kontrakten vår i eliteserien, sier treneren.

Oppsal har ikke vunnet en håndballkamp på seks runder.

– Det blir beintøft, men nå har vi fått Duda tilbake, og om vi klarer å etablere et spill rundt henne kan vi klare det. Alt man trenger for å snu en dårlig trend som dette er en seier, og den skal vi ta på onsdag, lover Senstad.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere