Vinn fete premier på barten din

Er du klar for å la barten gro? Mediehuset dittOslo støtter Movember, og om du sender oss bilde av barten din er du med i trekningen om fete premier.

Er du klar for å la barten gro? Mediehuset dittOslo støtter Movember, og om du sender oss bilde av barten din er du med i trekningen om fete premier. Foto: Foto: Clipart

Fredag går startskuddet for movember – måneden der menn over hele verden lar barten gro til støtte for kreftsaken. Nå kan du vinne premier på ditt bidrag.

OSLO: I november setter Kreftforeningen søkelyset på mannens helse, og da spesielt prostatakreft. I den anledning lar mange menn barten gro, for å skape oppmerksomhet rundt saken.

Begivenheten har fått navnet Movember, som er en sammenslåing av ordene «november» og «moustache» (bart, journ. anm.). Fenomenet startet i Australia, og har siden spredd seg til store deler av verden.

Oslo-folk kan selvsagt ikke være noe dårligere, og de siste åra har bart blitt et stadig vanligere syn i november.

Mediehuset dittOslo støtter aksjonen, og nå ønsker vi bilder av deg og din bart! Du kan sende oss på e-post, mms eller laste opp bildet på Facebook eller Instagram. Sjekk hvordan i faktaboksen til høyre.

Når november er over kårer vi en vinner som får fete premier for sin innsats. Lykke til!

Utvalgte bilder kommer også på trykk i våre lokalaviser, og på våre nettsider.

LES OGSÅ:

Derfor går Røa-Joachim rundt med en «dorull i ansiktet»

Hårete fokus på menns helse

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.