RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn flotte premier!


 
 
Delta i enkle konkurranser og vinn fete premier med dittOslo. Klikk her og se hvilke konkurranser som gjelder.

OSLO: dittOslo samarbeider med flere ulike aktører og vi har den gleden at vi kan gi våre lesere mange fine konkurranser med flotte premier.

Vinn en kjempepakke med bøker 

I samarbeid med Vega forlag gir vi deg muligheten til å vinne en riktig så fin samling bøker fra tidligere nevnte utgiver. Det er skikkelig enkle spørsmål også, så her er det bare å klikke seg inn!

 

Her er det alltid konkurranser på gang. Billetter og sesongkort til VIF-kamper, billetter til Exxon Bislett Games, deltagerplass i Terrengsykkelrittet, ett års forbruk av Diplom Is, ukespass til Øyafestivalen, gps fra Røa Autoco, bokpakker fra Vega forlag, Gyldendal og Kagge, platepakker fra Nordic Records, Warner Records og Tuba Records, deltagerplass på Pfapartners fotballskole, middag og show på Wallmans salonger, en superlett koffert fra Samsonite og billetter til avskjedskonserten til A-ha, er noe av det du kan vinne her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere