Vinn-vinn for alle parter

Både Senterleder Irene B. Karstad og Direktør i Sektor Eiendomsutvikling Eirik Thrygg er svært fornøyd med det nye samarbeidet. Her foran det unike saltvannsakvariet til Linderud

Både Senterleder Irene B. Karstad og Direktør i Sektor Eiendomsutvikling Eirik Thrygg er svært fornøyd med det nye samarbeidet. Her foran det unike saltvannsakvariet til Linderud Foto: FOTO: Anita Bakk Henriksen

Senterleder ved Linderud senter er strålende fornøyd etter at Sector eiendomsutvikling underskrev ny eierkontrakt forrige fredag.

Linderud: Linderud senter blir det 28 i rekken av kjøpesentere som Sektor Eiendomsutvikling har ansvaret for.

Moderne og veldrevet

Forhandlingene med Braathen Eiendom har pågått siden september, og Direktør i Sektor Eiendomsutvikling, Eirik Thrygg er glad for at partene nå har kommet til enighet.

– Linderud Senter er et moderne og veldrevet kjøpesenter som passer perfekt inn i vår portefølje, sier han og presiserer at det er for tidlig å komme med konkrete forslag for utbedringer, men at det ligger i kortene.

– De morsomste investeringene er jo de vi gjør i et allerede godt fungerende senter, sier Thrygg og Karstad legger til:

– Så har vi noen tanker og ideer som vi gjerne vil se om vi får gehør for, sier hun og smiler.

Et steg videre

Og senterlederen tenker alltid fremover.

– Selv om vi akkurat er ferdig med en større ombygging er det alltid spennende å se hvordan vi kan ta det videre, sier Karstad, som blir avbrutt av en høy borring fra underetasjen.

– Vi bygger om ICA butikken, som skal stå ferdig 3. februar, og den blir virkelig flott, sier senterlederen.

Nye kolleger

Overgangen fra Braathen Eiendom til Sektor fører også til at Senterlederen får mange flere kolleger som hun kan drøfte ideer og utveksle erfaringer med.

– Ja, det er absolutt en fordel å kunne kommunisere med de andre senterlederene, rådføre seg og ikke være så alene i alle beslutningene, sier Karstad som ser lyst på fremtiden til senteret som betyr så mye for nærmiljøet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.