*Nettavisen* Nyheter.

Vinterdag i Skøyenparken

Lørdag 12. mars inviterer Bryn Vel til aktivitetsdag i Skøyenparken. Se opp for reinsdyr!

NORDRE SKØYEN: – Vi har hatt besøk av både Kongen og hans garde i Skøyenparken, men aldri før har viddas konger og dronninger besøkt oss! Nå kommer de, jubler Liven Buer Lærum i Bryn Vel.

I anledning hundreårsjubileet har vellet fått selveste Farmen-Mikkel og to av hans reinsdyr til å ta den lange turen fra Kautokeino til Nordre Skøyen hovedgård for å gjøre stas på jubilanten.

Reinsdyr og lassotriks

Mikkel Isak Eira (43) er reindriftssame og vant tv-serien Farmen i 2007.

– Han bor store deler av året på vidda, men tar nå med seg både lavvoen, lassoen, to reinsdyr og lav til fôr, for å være sammen med oss denne vinterdagen i parken, sier Liven Buer Lærum.

– Vi skal få se Mikkel kaste lasso, og kanskje han lærer bort noen knep til de som vil prøve.

Alle velkommen

Bryn Vel håper masse folk kommer på lørdagens arrangement.

– Vi lader opp til en gnistrende, hyggelig, aktiv og morsom dag! Ta med barna, foreldrene, besteforeldrene, naboene, vennene og kom, oppfordtrer Liven Buer Lærum.

– Vi skal bake sveler på store takker, og det blir buljong og toddy som i gamledager. Pølser og hamburgere står også på menyen, sammen med appelsiner og Kvikk-lunsj!

Aking og skirenn

I tillegg til spennende underholdning med Farmen-Mikkel og reinsdyra, blir det aking, skirenn og vinterkos i Skøyenparken.

– Det blir en liten akebakke for de aller minste, og et uhøytidelig skirenn for store og små. Arrangementet starter klokken 13, og påmelding skjer mellom klokken 13 og 14 samme dag, sier Liven Buer Lærum på vegne av Bryn Vel.

– Vi setter ut halmballer, benker og bord, vi tenner bål som vi kan varme oss rundt, vi sørger for akebakke, nypreppa løyper, god mat og drikke. Alle er hjertelig velkommen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.