RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinterens heiteste dansefest?


We are Family! Soul-dronningene (f.v) Anne-Britt Hedenstrøm Røvik, Kathrine Aspaas.
We are Family! Soul-dronningene (f.v) Anne-Britt Hedenstrøm Røvik, Kathrine Aspaas. Foto: Foto: PRIVAT
Lørdag kan du danse deg svett til Stevie Wonder, Aretha Franklin, Earth, Wind & Fire, Robbie Williams, Elvis Presley med flere – på Soria Moria på Torshov.

TORSHOV / ST. HANSHAUGEN: For sjette år på rad inviterer Skedsmo Storband til stort soulparty på kulturslottet Soria Moria. I spissen står vokalist Kathrine Aspaas fra St. Hanshaugen.

– Festen har vokst seg større for hvert år. Det virker som om folk er tørste etter å danse til de heftigste danselåtene fra tre tiår med soul og disco, sier Aspaas.

Det startet som et 25-årsjubileum på Månefisken, med Vidar Busk som gjesteartist. Siden har bandet bygget videre på partykonseptet, og på det meste har 450 mennesker vært innenfor dørene.

– Det er ikke ofte du hører disse låtene live, med fullt band. Du kan si det sånn at vi spiller de låtene som folk roper etter på hippe klubber, men sjelden får. Låter som fyller dansegulvene med hoppende, syngende glade mennesker, sier Aspaas.

Festen er altså på Kulturhuset Soria Moria på Torshov lørdag 29. januar klokken 20.00.

Billetter kan kjøpes på Billettservice og i døren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere