*Nettavisen* Nyheter.

Vinterferien på Symra

Med god hjelp fra frivillighetssentralen, samles hundrevis av SFO-barn på Symra i vinterferien.

Lambertseter: Det er trange kår for SFOene i bydelen, men lederne ønsker likevel å gi barna et tilbud i vinterferien. Erfaringen de siste årene er at henimot 90 % av alle som går på SFO på Lambertseter og Karlsrud skoler benytter tilbudet også i vinterferien og personalet har nå snudd på hver kroner for å kunne fylle vinterferieuken med hyggelige opplevelser for barna.

I samarbeid med frivillighetssentralen Lambertseter har SFO-ledelsen blant annet klart å arrangere en kinodag på Symra. Frivillighetssentralen, som tidligere har samarbeidet med Symra Venners filmklubb, kunne etter å ha kontaktet OBOS som eier Symra, tilby barna en kinopris på kroner 20 per barn. Rundt 150 barn vil komme til to forestillinger tirsdag 20. februar. Klokken ti vises "Svein og Rotta" og klokken tolv "Den beste sommeren".

Også foreldre og besteforeldre i distriktet som vil ta med barna sine som er hjemme på kino, er velkomne til disse spesialvisningene i vinterferien og også disse vil betale den reduserte prisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.