*Nettavisen* Nyheter.

Vinterlek i nysnøen

FORNØYDE: Linn Bjercke og Ellen Johansen satte utfor akebakken ved Nordre Skøyen hovegård under vinterlekene søndag formiddag. Foto: FOTO: MARTINE HOLEN

Søndag 5.februar arrangerte Bryn Lions vinterlek med skirenn og akekonkurranse på Nordre Skøyen hovedgård.

Klikk på bildet for å forstørre.

GODT OPPMØTE: 130 møtte opp for å være med på ski -og akekonkurranse i regi av Bryn Lions. Foto: FOTO:M MARTINE HOLEN

Klikk på bildet for å forstørre.

AKEGLEDE: Både voksne og barn deltok på vinterlekene på hovedgården, men det var bare de minste som fikk medalje for innsatsen. Foto: FOTO: MARTINE HOLEN

BRYN/NORDRE SKØYEN: Familier med barn i alle aldre møtte opp for å boltre seg med vinteraktiviteter i nysnøen på hovedgården søndag formiddag.

Hyggelig tiltak

– Dette er et veldig hyggelig tiltak, sa Ellen Johansen fra Bryn. Hun hadde tatt med seg Linn Bjercke (5) på vinterlekene. Sammen suste de nedover akebakken på baksiden av hovegården.

På sletten på fremsiden av hovedgården var det laget en skirunde der deltagerne gikk skikonkurranse.

– I dag har jeg øvd på å skøyte, fortalte Magnus Thorp (8), som var blant de ivrigeste i skisporet.

Alle deltagerne fikk utdelt startnummer ved start. I pausene mellom aktivitetene kunne de kose seg med pølser og vafler. Ved dagens slutt fikk de medalje.

Populært

– Det er ikke så ofte det arrangeres lignende aktiviteter her i distriktet, så det har vært stor interesse for vinterlekene våre hvert år. Vi får gode tilbakemeldinger fra foreldrene om at ungene trives, sa Arne Woll, pr-sjef i Bryn Lions. Han var fornøyd med årets oppmøte, og imponert over innsatsen i langrennssporet.

– Langrennsløypa har vært stappfull i hele formiddag. Barna har øvd på teknikk og konkurrert mot hverandre, fortalte han.

Nærmere 130 personer deltok på arrangementet.

Tradisjon

Vinterlekene har blitt arrangert på hovedgården de tre siste årene, og er nå offisielt en tradisjon.

Inntektene fra salg av vafler og pølser går utelukkende til tiltak i lokalmiljøet rundt Østensjøvannet. Alle de 43 medlemmene i Bryn Lions jobber frivillig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.