RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinterlek i Skøyenparken


Vinterglede: Tom Anders Melheim og datteren Elida (4) var blant de mange som gledet seg over å delta i Lions-lekene 2010. Aking var favorittaktiviteten. Foto: Nina Schyberg Olsen
Vinterglede: Tom Anders Melheim og datteren Elida (4) var blant de mange som gledet seg over å delta i Lions-lekene 2010. Aking var favorittaktiviteten. Foto: Nina Schyberg Olsen
Lions-lekene 2010 på Nordre Skøyen Hovedgård ble en suksess. – Vi håper dette kan bli en ny tradisjon, sier Bryn Lions.

NORDRE SKØYEN: Lørdag 6. februar inviterte ildsjelene i Bryn Lions familier med barn i alderen 0-7 år til Lions-lekene 2010.

På det flotte området rundt Nordre Skøyen Hovedgård hadde de preparert opp langrennsløyper, laget akebakke og utforløype.

Det var bål å varme seg på, i tillegg til salg av vafler, pølser og kake, samt varme og kalde drikker.

SE OGSÅ BILDEGALLERI: Lions-lekene 2010

Ny tradisjon

– Det er første gang vi gjør dette, men vi håper at det kan bli en ny tradisjon. Tilbakemeldingene er veldig positive og vi satser på at dette er et av våre nye faste arrangementer, sa arrangementsansvarlig Kjell Andersen fornøyd til Nordstrands Blad.

– Her kan man velge hva man vil gjøre. Dette er ikke konkurransepreget, men en aktivitetsdag for små og store, presiserte Andersen.

President i Bryn Lions, Bernt Bernts, var strålende fornøyd med oppmøtet. Han delte villig ut medaljer til småtasser som med stolte smil kunne fortelle om ulike prestasjoner med ski eller akebrett.

Presidenten var mest fornøyd med de fine langrennsløypene.

– Et av medlemmene våre hadde tilgang på en maskin og fikk kjørt opp spor her, fortalte Bernts.

Vil ha løyper hele vinteren

Nordstrands Blad snakket med mange beboere i nærområdet som gledet seg over de nypreparerte langrennsløypene.

– Dette er kjempebra og en vekker som viser det fantastiske potensialet Skøyenparken har. Vi skulle hatt skiløyper her hele vinteren, man trenger ikke dra helt til marka når man kan være her, sa småbarnsfar Øyvind Kristiansen entusiastisk.

Han bor rett nedi veien, og mener dette kunne være en super måte å rekruttere flere barn til langsrennssporten på.

– Det er alltid fullt i parken her, påpekte han.

Positiv tilrettelegging

En annen som var imponert over aktivitetsdagen til Lions var Tom Anders Melheim.

– Det er kjempepositivt at Lions tilrettelegger for denne type aktiviteter, så man får eksponert barna for utfoldelse innen idrett og lek. Det er helt åpenbart at de har nedlagt masse tid og ressurser på dette, og det er blitt et veldig bra arrangement, roste tobarnsfaren fra Skøyenåsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere