RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIP-billettene er trukket


Regissør Leif Stinnerbom har blant annet lagt inn et spennende møte mellom norsk og samisk kultur som en ny dimensjon i "Stormen". Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Regissør Leif Stinnerbom har blant annet lagt inn et spennende møte mellom norsk og samisk kultur som en ny dimensjon i "Stormen". Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Den heldige vinnerene av VIP-billetter til kritikerfremvisningen av "Stormen" på Riksteateret ble Mette Malka.

NYDALEN: Mette malka får også et gavekort på en middag på Bølgen og Moi i Nydalen i forkant an forestillingen torsdag 15. januar.

Magisk eventyr

Årets første oppsetning på Riksteateret er for første gang en samarbeidsproduksjon med et samisk teater.

Dette er et av Shakespeares magiske eventyr, fortalt på en folkelig og fantasifull måte med dans og levende musikk på scenen.

Klassikere har alltid stått på Riksteaterets reportoar, men dette blir helt spesielt, sa Riksteaterets teatersjef Ellen Horn under lanseringen av Riksteaterets vårprogram.

Ny dimensjon

Regissør Leif Stinnerbom har blant annet lagt inn et spennende møte mellom norsk og samisk kultur som en ny dimensjon i historien, blant annet med innslag av samisk joik.

Jeg har ambisjoner om å fokusere på møtet mellom sivilisasjon og natur. Shakespeare tar opp disse spørsmålene på en veldig aktuell måte, sa Stillerbom under lanseringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere