RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viqueens til himmels

Mie Sparby Fuglseth (18) fra Frogner og resten av Viqueens-jentene imponerte alle, og tok gull under lørdagens Norgesmesterskap i cheer- leading.

Oppsal: Helt herlig! I dag var vi klart best, sier18-åringen høylytt, etter dommernes gladmelding.

I helgens NM ble det konkurrert i seks forskjellige klasser og de røde og hvite gikk til topps i fire av dem. Storeslem kalles det.

- Vi var fulle av energi og entusiasme alle sammen, og jeg tror juryen falt for det. I tillegg hadde vi marginene på vår side, forteller Mie Sparby Fuglseth entusiastisk til Lokalavisen Frogner.


VM og EM

Har dere trent hardt i forkant av mesterskapet?

Hele klubben har forberedt seg på dette i et helt år, og vi har trent hver eneste dag i tre uker. Det ligger uendelig mye arbeid bak dette NM-gullet.


Mie Sparby Fuglseth er i dag en av Norges beste cheerleadere, og stortalentet har både VM og EM på samvittigheten. Under forrige ukes mesterskap var akrobaten i sitt ess og hun briljerte på matten med tøffe stunt.

- Mine styrker som cheerleader er at jeg har god rytme, og at jeg alltid klarer å vise stor entusiasme. Dette er min store lidenskap, sier Mie.


Stappfullt

Det er i underkant av 1000 aktive cheerleadere i Norge, og sporten er i vinden som aldri før. 2500 elleville supportere fra hele landet presset seg sammen i Oppsal Arena under helgens storstilte arrangement. Det utviklet seg til å bli en folkefest litt utenom det vanlige, og utøverne satte stor pris på det gode oppmøte.

Jeg var litt nervøs og spent før showet, men det er sånn det skal være. Stemningen var helt rå, og den fikk vel alle til å gi litt ekstra, avslutter Mie Sparby Fuglseth stolt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere