RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viqueens til himmels

17-åringene Kine Hultin, Sandra Mathilde Höglund og Rita Sharma fra Høyenhall tok gull under Norgesmesterskapet i cheerleading sist lørdag.

Oppsal: - Vi er best!, roper trioen i kor etter dommernes gladmelding.

I helgens NM ble det konkurrert i seks forskjellige klasser og de røde og hvite gikk til topps i fire av dem. Storeslem kalles det. Og jentene la selvsagt ikke skjul på at de var godt fornøyd med laginnsatsen etter den eksemplariske maktdemonstrasjonen.

- Vi har vært kreative i forkant av mesterskapet, og det er også grunnen til at vi vant, sier Sandra Mathilde Höglund stolt.

- Samholdet i klubben er også veldig bra. Alle kjenner alle, forsetter Rita Sharma.

Stappfullt

Det er i underkant av 1000 aktive cheerleadere i Norge, og sporten er i vinden som aldri før. 2500 elleville supportere fra hele landet presset seg sammen i Oppsal Arena under helgens storstilte arrangement. Det utviklet seg til å bli en folkefest litt utenom det vanlige, og utøverne satte stor pris på det gode oppmøte.

- Før konkurransen var vi litt smånervøse, men når man først kommer i gang går det greit. Det var utrolig deilig å høre på jubelen etter at vi var ferdig, forteller Kine Hultin til Nordstrands Blad.

Vennegjengen fra Høyenhall forteller at alle i Viqueens-laget har trent beinhardt i forkant av mesterskapet. I vinterferien var seniorutøverne på treningsleir i Atlanta og ifølge Kine Hultin var turen god som gull.

- Den ga meg inspirasjon, og jeg følte at vi fikk mye ut av det. Uansett: Nå er vi best i Norge, avslutter hun fornøyd til Nordstrands Blad.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere