*Nettavisen* Nyheter.

Vis frem ditt talent!

Begynn forberedelsene til Ungdommens Kulturmønstring (UKM) nå.

Lilleaker: 10. mars er det duket for ny runde i UKM på Stoppestedet, men allerede nå bør du tenke på forberedelsene hvis du skal stille med bidrag.
- Vi trenger både deltakere og jurymedlemmer. Så hvis noen er interessert, er det bare å si fra, sier Runa Granlund på Stoppestedet.
UKM er et kulturtiltak for unge mellom 13 og 18 år i hele Norge. Nå har du muligheten til å vise frem ditt talent og til å se og bli inspirert av andre kreative ungdommer.
- Dette er for alle som ønsker å vise frem noe innen scenekunst som dans, drama eller sang. Også de som holder på med foto, kunst, film, poesi eller lignende kan delta, forteller Granlund og legger til:
- Nytt i år er at man også kan delta som konferansier. Dette er en egen gren. Også teknisk produksjon er nytt. De som deltar innenfor dette området får være med å gjennomføre selve produksjonen for eksempel med å jobbe med lyd og lys. De som går videre her, går også videre og får hjelpe til med fylkesmønstringen og kanskje til og med landsmønstringen.
Hvert år settes det opp en lokal jury som skal vurdere de ulike innslagene. Juryen består både av ungdommer og voksne.
- Vi trenger folk som har erfaringer og interesse for de ulike grenene, sier Granlund.
Fristen for å melde seg på med innslag er 6. mars.
- De som er interessert i å sitte i juryen kan melde fra til oss på Stoppestedet så raskt som mulig.
For mer informasjon se www.ukm.no, eller send mail til Stoppestedet: stoppestedetbun.oslo.kommune.no eller ring på telefon 22500759.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.