*Nettavisen* Nyheter.

Vis frem ditt talent!

Begynn forberedelsene til Ungdommens Kulturmønstring (UKM) nå.

Kjelsås: 17.mars er det duket for ny runde i UKM på Trikkehallen på Kjelsås, men allerede nå bør du tenke på forberedelsene hvis du skal stille med bidrag.
- Vi har veldig mange ungdommer som driver med musikk og film her på Trikkehallen. Men mønstringen er for alle i bydele Nordre Aker, så jeg oppfordrer alle som har noe å vise frem til å melde seg på, sier Liv Husby på Trikkehallen.
UKM er et kulturtiltak for unge mellom 13 og 18 år i hele Norge. Nå har du muligheten til å vise frem ditt talent og til å se og bli inspirert av andre kreative ungdommer.
- Det er aktiv deltakelse med veldig mange band her hos oss. Alle som driver med et kulturellt uttrykk kan være med. Enten om det er tegninger, sang, dans eller video, sier Husby.
Ønsker man å delta som konferansier, er dette også fullt mulig. I beste fall får man være med videre på fylkesmønstringen og kanskje helt til landsmønstringen.
Men UKM er ikke bare for de som liker seg på scenen. Mønstringen er også åpen for ungdommer som vil jobbe backstage.
- I fjor var flere ungdommer fra Nordre Aker med på mønstringen i Trondheim. Noen jobbet med produksjonen, andre var med å lage nettsider, forteller hun.
De ulike innslagene bedømmes av en lokal jury bestående av folk med erfaring og interesse innen ulike kulturområder.
- Fristen for å melde seg på er 12. mars. Hvis det er noen som har spørsmål om UKM, er det bare å ta kontakt med meg, sier Husby.
Telefon Trikkehallen: 23473093, mail: livtrikkehallen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.