Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viser drapstegninger

Det var i dette garasjeanlegget Vegard Bjerck ble funnet drept i desember. Foto: Vidar Bakken
Det var i dette garasjeanlegget Vegard Bjerck ble funnet drept i desember. Foto: Vidar Bakken
I morgen, lørdag, vil politiet gå fra hus til hus i Hoff-området og vise tegninger av to personer som kan ha forbindelse med drapet på Vegard Bjerck (43).

HOFF: Gjennom vitneobservasjoner er det observert to personer som vi ikke kan plassere i forbindelse med drapet på Vegard Bjerck på Hofftunet på Skøyen. Det er laget to tegninger basert på vitneobservasjonene og i morgen vil vi ha en rundspørring i området for å se om noen gjenkjenner personene på tegningene.

Frigi tegningene

Jeg gjør oppmerksom på at de to er etterlyst som vitner i saken og at det ikke er grunnlag for mistanke. Hvis ikke dette gir noe resultat vil vi frigi tegningene til media. Under rundspørringen vil vi også samle inn info om bevegelser i området med hensyn til biler og personer rundt drapstidspunktet, sier seksjonssjef i vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt, Hanne Kristin Rohde.

Utvidet søk

Det kommer fortsatt tips i saken. I dag går vi også på nytt, med bistand fra sivilforsvaret, gjennom området med et utvidet søk etter blant annet drapsvåpenet, sier Rohde.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!