*Nettavisen* Nyheter.

Viser fra Sagene

Siri Nilsen debuterer med «Vi som ser i mørket». FOTO: PROMO

Siri Nilsen (24) fra Sagene er ute med sitt debutalbum «Vi som ser i mørket». Hun gleder seg til å henge rundt på de små konsertene etter at hun har gått av scenen.

SENTRUM: Jeg har ikke spilt på offisielle by:Larm før, men fikk en forsmak som korist for Jens Carelius i fjor og med mine egne opptredner på club:Larm, forteller hun til Østkantavisa.

Stor variasjon

Jeg spiller mine egne sanger, og lager visepop på norsk og engelsk. Besetningen varierer fra solo til ni-manns band, og på by:Larm i år har jeg med meg en god gjeng påblant annet gitar, mandolin, cello, piano, trommer og bass. Selv skal jeg gi jernet på ukulela mi!

Inspirert av folk

Nilsen har latt seg inspirere av så mangt, men trekker fram reiser, folk, bilder, vær og vind. Og musikk da selvsagt.

Det er naturlig for meg å trekke fram Joni Mitchell og Bjørk.

Hva betyr by:Larm for deg som artist?

For meg er by:Larm helt topp. Jeg får muligheten til å spille for mange flere mennesker enn jeg ville klart å samle på egenhånd samtidig som jeg kan få med meg masse små konserter med band jeg liker, eller ikke visste at jeg likte.

Har du en anbefaling eller to?

Jeg anbefaler å ha noen faste holdepunkter og ellers gå litt på måfå. Selv håper jeg å få hørt Razika, Therese Aune, Skjelvekommode, Thom Hell, Serenity Trace, Mari Persen, Narum, Samsaya, Maria Due, Valkyrien Allstars, Julie Stokkendal og Urban Tunélls Klezmerband. Og Siri Nilsen!Torsdag 21:30 - by:Larm-teltet

Lørdag 22:00 - Herr Nilsen / Østkanten Bluesklubb

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.