RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viste frem talenter

Nordstrand kulturskole har de siste to uker hatt elevkonserter der barn fikk vise frem ulike musikalske ferdigheter.

Kastellet: Sist uke fikk flere unge musikalske talenter vist frem sine ferdigheter under en elevkonsert i regi av Nordstrand kulturskole. Begivenheten fant sted på Kastellet skole, og denne gangen var det trommeelever, gitarelever og sangstudenter som ga foreldre og andre en smaksprøve på hva de har lært på kulturskolen.

Først ute var trommeelevene som viste fram ulike rytmer sammen med sin lærer Øystein Bang som for anledningen akkompagnerte på bassgitar.

Neste post på programmet var koret som tross for at de manglet fire av sine elever, fremførte en overbevisende konsert bestående av Jan Teigen-sanger og klassikeren Neste sommer av DeLillos. Helene Busengdal imponerte med sin flotte stemme da hun alene fremførte to sanger på engelske fra musikalen Annie. Til sist fikk publikum høre gitarelevene hvor blant andre Iselin Furset og Maria Austad fremførte Pål sine høner som duett.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere