RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vogntog stanser trikk og buss


Et vogntog stopper all trafikk i Oslogate etter at det kjørte seg fast under jernbanebroa. Dette er ikke første gang en slik ulykke skjer i området. Bildet er fra en liknende hendelse i 2008.
Et vogntog stopper all trafikk i Oslogate etter at det kjørte seg fast under jernbanebroa. Dette er ikke første gang en slik ulykke skjer i området. Bildet er fra en liknende hendelse i 2008. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen
Nok en gang har et vogntog bomma stygt på høyden i et forsøk på å kjøre under jernbanebroa i Oslogate i formiddag.

SENTRUM ØST: Det var klokken 10.20 politi og brannvesen fikk melding om ulykken.

– Ruter var raskt på stedet for å ta strømmen slik at vi kunne sette i gang arbeidet, opplyser Bjørn Tore Farstad, vaktkommandør i Oslo brann- og redningssentral.

Les også: LASTEBILULYKKE STANSER T-BANEN

Ingen personer ble skadet i ulykken, men vogntoget skal ha fått seg en solid «trøkk».

– Vi er i ferd med å dra vogntoget tilbake den veien det kom fra i dette øyeblikk. Skadeomfanget på broa kjenner jeg ikke til, men dette er noe Ruter og Nsb må ta seg av, sier han til www.dittOslo.no.

Passasjerer med buss og trikk rammes av omkjøring mens arbeidet med å reparere skadene pågår. Hvor lenge dette varer lyktes det ikke www.dittoslo.no å få svar påi formiddag.

NSB har så langt ikke meldt om forsinkelser som følge av ulykken, men den aktuelle broa benyttes til togtrafikk ut av byen.

Liknende ulykker har rammet Oslo-trafikken hardt en rekke ganger de siste årene. Et tilfelle på Sognsvannsbanen førte blant annet til full stans på t-banestrekningen i flere dager.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere