RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldsdømt på rømmen i Oslo


ETTERLYST: Omar Benkhriss (28).
ETTERLYST: Omar Benkhriss (28). Foto: FOTO: Politiet
Politet søker etter domfelt algerier som rømte fra sykehusundersøkelse.

ULLEVÅL: Fangen, som er dømt for drapstrusler og trusler med våpen, klarte å rømme fra to fengselsbetjenter da han skulle fremstilles for undersøkelser ved Ullevål sykehus tirsdag.

Rømlingen, Omar Benkhriss, er 28 år gammel og kom til Ullevål fra Ullersmo landsfengsel sammen med fengselsbetjentene.

– Han er sist sett løpende mot Kiwi-butikken inne på sykehusområdet, sa operasjonsleder Marianne Grinaker ved Oslo politidistrikt til dittOslo.no en stund etter rømmingen.

Etterlyst

Senere tirsdag sendte politiet ut en etterlysning etter 28-åringen:

«Politiet ønsker å komme i kontakt med Omar Benkhriss som rømte i forbindelse med en fremstilling ved Ullevål sykehus i dag kl. 10.50.

Omar Benkhriss soner for tiden en dom ved Ullersmo fengsel på seks og et halvt år for drapsforsøk og trusler med våpen. Han er også siktet for grovt ran med våpen.

Beskrivelse: 28 år, 185 cm, kort mørkt hår, brune øyne, smalt ansikt, slank kroppsbygning. Han snakker gebrokkent norsk. Ved rømningstidspunktet hadde han på seg en blå hettegenser med påskrift ”WES” på ryggen, en blå og hvit joggebukse og blå Nike-joggesko. Han er algerisk statsborger.»

Bes være varsomme

Publikum oppfordres til å melde fra til politiet ved observasjoner av Benkhriss. Politiet ber også om at man opptrer varsomt og ikke griper inn.

Kontaktnummeret til politiet er 02800.

– Han er domfelt for flere grove voldssaker, men per nå vurderer vi ham ikke som farlig for omgivelsene, sa operasjonsleder Grinaker til dittOslo tidligere tirsdag.

– Vi har brukt mye ressurser på å finne ham, og holder fortsatt på med søket. Nabodistriktene våre er varslet, og vi jobber videre med saken, la Grinaker til.

LES OGSÅ:

Beruset mann ville svømme til Nesodden

Her kan det komme pol

Sjekk vanntempen der du skal bade!

 

 

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere