Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldsfri latterbombe

HYGGELIG: Sam & Max: Season One er fortsatt veldig hyggelige eventyr med tonnevis av herlig humor og absurde situasjoner.
HYGGELIG: Sam & Max: Season One er fortsatt veldig hyggelige eventyr med tonnevis av herlig humor og absurde situasjoner.
Denne samlingen eventyrspill er perfekt for deg som trenger å trimme lattermusklene.

 

 

 

 

 

GAMER.NO: Frilanspolitiet, bestående av Sam og Max, er de kriminelles største skrekk. Sam er en dresskledt hund, og Max er en kaningreie med skarpe tenner og en forkjærlighet for vold i alle former og fasonger.

Sammen er de en dynamisk bandittbekjempermaskin og her må de redde verden fra en trussel større enn noen kunne ane.

Sam & Max: Season One inneholder seks episodebaserte eventyrspill. Hvert spill varer to-tre timer og fungerer som et separat eventyr, samtidig som det er en del av en større helhet. Omtrent som med episoder i en TV-serie, med andre ord.

Les også: Sam og Max herjer Europa

Spillene i denne pakken er tradisjonelle eventyrspill i samme stil som LucasArts-klassikerne fra nittitallet.

Du bruker Wii-kontrolleren til å peke Sam og Max rundt i miljøene deres, hvor de kan undersøke, plukke med seg og manipulere ting, snakke med andre (sære) figurer og løse gåter og nøtter. Selv om både Sam og Max setter pris på litt vold, er selve gameplayet så godt som voldsfritt.

Les også: Sam & Max er smartere enn South Park

Sam & Max: Season One har tidligere blitt lansert på PC, og Wii-versjonen er praktisk talt identisk med den noe eldre datamaskinutgaven.

Noen små tekniske problemer (som dårlig grafikkflyt til tider) og den litt klumsete Wii-kontrolleren gjør at PC-versjonene fortsatt er best, men spillene fungerer absolutt godt på Wii også.

Les vår anmeldelse av Sam & Max: Season One på PC

Kvaliteten kan nok variere litt fra episode til episode. Etter hvert blir det også litt mye repetisjon, men totalt sett byr Season One på mye god humor, fantasirike situasjoner og morsomme gåter.

Les hele anmeldelsen av Sam & Max: Season One på Gamer.noVil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!