RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldsløkka og Skeid

Byrådet går inn for å oppgradere Voldsløkka. Dette er gledelige nyheter for beboere i flere av Oslos bydeler.
En av byens mest kjente "løkker" består av 56 dekar og er tilholdssted for en rekke idrettsklubber fra bydel Nordre Aker. Området har ikke minst også en viktig funksjon som lek- og rekreasjonsareal for barn og voksne. Kultur- og idrettsetaten har sammen med blant annet Oslo idrettskrets, Oslo skate- og snowboard klubb, Skeid IL og Oslo Bedriftskrets laget et forslag til plan for Voldsløkka. Byrådet går inn for at Voldsløkka for fremtiden bevares til idrett og friluftsaktiviteter, og foreslår blant annet ny skatehall, at dagens idrettshall og garderobeanlegg rives, og at ny trippelhall bestående av tre håndballflater skal opp. Stadionanlegget - som også er hjemmebanen til Grefsen-klubben Skeid - skal utbedres, med kunstgressbane.
Selv om stadionanlegget på Voldsløkka rustes opp, blir klubbhuset og hovedtreningsbanen til Skeid liggende på Nordre Åsen - også på kunstgress "Skeidbanen".
Nordre Åsen trenger avlastning. Derfor blir det flott hvis noen av Skeids topplag kan trene på Voldsløkka med kunstgress, sier Skeids fotball-leder Tarald Rohde i dagens avis.
Disse planene representerer et stort løft for idretten i flere av Oslos bydeler, deriblant Nordre Aker. Skeid Fotball er naturlig nok glade for byrådets innstilling og håper bystyret følger opp planene. Skeid Fotball aktiviserer over 1000 fotballspillere i bydelen vår, og Nordre Aker Budstikke håper planene for "nye" Voldsløkka realiseres. Dette er et viktig idretts- og nærmiljøanlegg for tusenvis av barn, unge og voksne. Det faktum at Voldsløkka ligger i et tettbebygd strøk gjør det viktig å ta vare på de grøntområdene som finnes, og det er viktig at beboerne får enkel adgang og kort vei til idrettsanlegg av denne typen.
Skeids første hjemmekamp spilles andre påskedag, sannsynligvis på Nordre Åsen siden Voldsløkka foreløpig ikke er spilleklar. Nordre Aker Budstikke oppfordrer alle til å støtte opp om andredivisjons-laget vårt!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere