Voldtatt ved Holmen-dammen

En kvinne like under 20 år ble natt til søndag voldtatt ved Holmen- dammen.

Holmen: Kvinnen var på nachspiel i nærheten av Holmendammen da den angivelige voldtekten skal ha funnet sted. Det skriver VG.
- En ung kvinne like under 20 år ble voldtatt i nærheten av Holmendammen på Oslos vestkant natt til søndag. Hun var på nachspiel og skulle ut og ta en telefon. Hun gikk i området på utsiden av huset og ble overfalt og kraftig forslått. Hun ble så voldtatt, sier politiadvokat Sjak R. Haaheim ved Oslo politikammer til avisen.
Den unge kvinnen ble brakt til voldtektsmottaket. Mannen som skal ha utført voldtekten, skal være i slutten av 20-årene og ha norskt utseende. Ifølge Haaheim settes det inn store ressurser i etterforskningen. VG skriver videre at det var et lignende voldtektstilfelle i området for et år siden.
Tidlig søndag morgen våknet flere beboere på Majorstuen av skrik fra en 18 år gammel jente som ropte om hjelp fra en terrasse i området. Kvinnen kom seg ut av leiligheten og løp nedover Majorstuveien med kun et pledd over overkroppen. Naboer kom til og hjalp jenta. Hun var på nachspiel i leiligheten sammen med en venninne. Politiet har pågrepet tre menn som befant seg i leiligheten.
- Jenta sier hun ble voldtatt. Mannen som er siktet for voldtekt, sier de hadde frivillig sex, sier Haaheim.
Mannen er nå sluppet fri. Samme natt ble det ifølge VG meldt om et voldtektsforsøk i Oslo sentrum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.