RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Volleyballsuksess i Bjørnholthallen


TOPP INNSATS: Guttelaget til Bjørnholt skole satset på engasjement på banen. Haakon Reiss Jacobsen, Andreas Langseth, Yousef Ali, Rengder Fares, Ûmit Sagrac, Osama Iffekhow, Amir At-Swafo, Patryk Kamisinski og Zain Butt.
TOPP INNSATS: Guttelaget til Bjørnholt skole satset på engasjement på banen. Haakon Reiss Jacobsen, Andreas Langseth, Yousef Ali, Rengder Fares, Ûmit Sagrac, Osama Iffekhow, Amir At-Swafo, Patryk Kamisinski og Zain Butt. Foto: Foto:Andreas Lindbæk
Oslo Volley sto for regien under gjennomføringen av østlandsmesterskapet i volleyball for videregående elever.

BJØRNDAL: Med seg på laget hadde Oslo Volley med seg Bjørnholt skole, som på kort varsel stilte hallen sin til disposisjon.

 
 


– Det har gått på skinner. Bjørnholthallen er perfekt for dette formålet. Vi er imponert over at skolen inviterte oss på så kort varsel, sier leder i Oslo Volley, John Walstad, til Nordstrands Blad.

Stort engasjement

Det var over 3o lag med fra skoler fra hele Østlandet .

Opplegget var profesjonelt og Oslo Volley stilte med elitespillerne i sekretariat.

For Bjørnholt skole sin del, kom dette arrangementet brått på, men skolen klarte å stille lag både på gutte- og jentesiden.

– Det er første gang vi spiller sammen i dag. Neste år skal vi øve sammen og være bedre forberedt neste mesterskap, sier Andreas Langseth.

Men elevene til Bjørnholt gjorde seg ikke bort på banen.

De tapte klart for Wang, men holdt bra følge mot Drammen i gruppespillet og var kun noen få poeng fra å vinne første sett.

– Det var litt slitsomt med to kamper på rad, men vi våknet ikke før midtveis i første sett mot Drammen. Jeg mener vi har spilt veldig bra selv om vi tapte, sier Langseth.

Suverene Wang

De seks beste fra jente- og gutteklassen kvalifiserte seg til NM.

Wang ble ikke overraskende den store vinneren da de vant begge klassene.

I tillegg kvalifiserte Mailand VGS, Lørenskog VGS, Grenland FHS, Rjukan VGS og Øvrebyen VGS på jentesiden, mens Rjukan VGS, Bø VGS, Tyrifjord VGS, St.Halvard VGS og Tyrifjord 2 VGS på guttesiden til Norgesmesterskapet..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere