Gå til sidens hovedinnhold

VOX reiser til landsfestivalen

Hele våren har Sangkoret VOX forberedt seg på årets utfordring nummer en, nemlig Norges Korforbunds Landsfestival, som i år blir arrangert i Skien i pinsen.

Rødtvet: Alle vet at korets dirigent Marianne Oulie Wiik krever full innsats når VOX stiller opp, så det er bare for sangerne å øve, både på folkevisa "Såg du noko te kjeringa mi", "Now is the month of maying" eller "Blå Salme" av Erik Bye og mye mer.
Til helga er det klar for Norges Korforbunds Landsfestival. Bortimot tusen sangere fra ulike kanter av landet setter hverandre stevne for å delta på seminarer, korkonkurranser og for å holde konserter i hele Grenlandsregionen.
Ett av korene kommer fra Latvia, og for første gang skal også to ungdomskor delta på festivalen. Da skal selvfølgelig de glade sangere fra VOX kunne sitt repertoar, både profant og kirkestoff, lover korets leder Turid Svarstad Flø.
Om ikke leserne kommer til Skien, vil de få anledning til å høre Sangkoret VOX framføre noen av sangene når koret 2. juni deltar på Musikkfest Oslo på St. Hanshaugen.
Denne lørdagen vil det syde av musikk og sang rundt omkring i hele Oslo. Vi er så heldige å få bruke scenen på frodige St.Hanshaugen, en av byens store grønne lunger. Dette er et ypperlig sted å invitere publikum til utekonsert og Groruddalens innbyggere er herved invitert.

Gunvor Sæverås Woll

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre