RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Væpnet ran på Kiwi i Prinsdal


Kundene som hadde samlet seg foran Kiwi-butikken i Nedre Prinsdals vei fredag morgen må belage seg på å vente en god stund før butikken åpner.
Kundene som hadde samlet seg foran Kiwi-butikken i Nedre Prinsdals vei fredag morgen må belage seg på å vente en god stund før butikken åpner.
To ansatte ble truet med pistol da en Kiwi-butikk i Prinsdal ble ranet fredag morgen.

PRINSDAL: To ansatte ble overfalt og truet med pistol da to menn ranet Kiwi-butikken i Nedre Prinsdalsvei ved 05-tiden fredag morgen.

- Fikk juling

- De ble truet med pistol og en annen, ukjent gjenstand. En av de ansatte fikk også litt juling, men det var ikke behov for akutt legehjelp, forteller operasjonsleder Simen Østgaard i Oslo politidistrikt til
NRK Østlandssendingen.

Politiet fikk melding om ranet klokken 05.30, og jobber nå med å avhøre de fornærmede. De ønsker også å komme kontakt med vitner som kan ha sett noe i området.

Dårlig signalement

- Vi har foreløpig et veldig dårlig signalement på gjerningsmennene, sier Østgaard til Østlandssendingen.

Det uvisst hvordan ranerne kom seg inn i butikken så tidlig. Politiet har foreløpig ikke oversikt over om ranerne fikk med seg penger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere