Vrang trikkesniker

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

En 28 år gammel sniker på trikken måtte bli med inn til sentralarresten for oppklart hvem han var. Les politiloggen her.

Lette etter mistenkelig person

LOFSRUD: Like før klokken åtte tirsdag morgen fikk politiet melding om en mistenkelig person som lusket rundt på Lofsrudhøgda. Mannen hadde en søppelsekk med seg og var oppe på flere terrasser. Flere politipatruljer, også med hund, lette etter mannen, men han ble ikke funnet. Det ble heller ikke funnet noen tegn på innbrudd.

Lå og sov

SKØYENÅSEN: Klokken 08.13 tirsdag fikk politiet en telefon med melding om en bil som hadde stått på tomgang siden klokken syv. Melder trodde det var noen i bilen og det ble bekreftet da politiet kom fram. I bilen sov det en 35 år gammel mann. Han fikk beskjed om å fortsette å sove, men uten motoren i gang.

Stanset ikke for fotgjenger

MORTENSRUD: Ti på ti tirsdag formiddag stanset politiet en 41 år gammel mann i bil i Jordstjerneveien. Han hadde ikke stanset for en fotgjenger i en overgang. Mannen la seg helt flat og vedtok et forenklet forelegg på stedet.

På rødt uten lappen

HAUKETO/BJØRNERUD: Tirsdag klokken 10.24 stanset politiet en bil i Ljabruveien ved krysset til Mortensrudveien. Den 65 år gamle mannen som kjørte bilen hadde kjørt på rødt lys forbi veiarbeidet på stedet. I tillegg manglet mannen førerkort og er nå anmeldt for begge forholdene.

Vrang trikkesniker

LJABRU: Billettkontrollører måtte tirsdag klokken 20.39 tilkalle politiet på grunn av en trikkesniker som ikke kunne identifisere seg. Det var såpass store usikkerheter rundt mannens identitet at han ble tatt med til arresten. Her fant mann ut mannens virkelige identitet. 28-åringen er nå anmeldt for forholdet.

Stakk fra bussulykke

E18: En bussjåfør ringte tirsdag klokken 22.26 politiet etter at han var blitt påkjørt på Mosseveien ved Kongshavn. To passasjerer var skadet og ble tatt hånd om av ambulansepersonell. Føreren av den eldre brun-grå Mercedes som kjørte på bussen stakk fra stedet.

- Vi er veldig glade for alle opplysninger vi kan få fra publikum i denne saken, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Brann i søppelrom

OPPSAL: 15.41 onsdag fikk politiet og brannvesenet melding fra Kranveien 12. Det kom røyk fra et søppelrom. Alle nødetatene var raskt på stedet og ni beboere ble evakuert. Brannen ble slukket. Ingen av leilighetene hadde fått røykskader og ingen personer ble skadet. Årsaken til brannen er ukjent.

Fant stjålet bil

BRATTLIKOLLEN: Onsdag klokken 21.19 kom politiet over en parkert bil ved Sandstuveien 52 som viste seg å være stjålet. Dørlåsen og tenningslåsene og rattstammedekselet var brutt opp. Bilen ble tauet av Viking.

Russen er tidlig ute

RYEN: Like etter midnatt til torsdag fikk politiet melding fra Esso på Ryen om en del ungdom som herjet rundt i rundkjøringen i Ryenkrysset, uten bil. Da politiet kom fra traff den den del russ som har tyvstartet feiringen og hadde hengt opp et banner i krysset. Dette ble fjernet på politiets anmodning.

Snekker ble innbruddstyv

MIDTÅSEN: 09.21 torsdag fikk politiet melding om et pågående innbrudd i en lavblokk på Midtåsen. I følge meldingen skal tyven ha stått på baksiden av blokken med et brekkjern i hendene. Da politiet kom fram viste det seg at innbruddstyven var en snekker som var i ferd med å skifte et vindu.

- Uansett er det veldig fint at folk er observante og melder i fra til oss, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Uten gyldig førerkort

HOLMLIA: Torsdag klokken 14.01 stanset politiet en bil i Nordåsveien. Den 56 år gamle mannen som kjørte bilen hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for forholdet.

Uten refleks

BJØRNDAL: Politiet fikk torsdag klokken 17.47 melding fra Slimeveien ved Rema 1000. En del barn uten refleks sprang i veibanen og det oppsto en del farlige situasjoner. Politiet kom til stedet, men fant ingen. – Dette er nok en anledning til å minne alle som ferdes i trafikken til å bruke refleks og ikke løpe ut i veibanen, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Tatt for nasking

BØLER: En 41 år gammel kvinne ble torsdag klokken 18.21 tatt for nasking av varer til en verdi av 170 kroner fra en butikk på Bøler senter. Politiet ble tilkalt for å bekrefte kvinnens identitet. Kvinnen ble bortvist fra stedet og anmeldt av butikken.

Fryktet slåsskamp

HOLMLIA: Klokken 22.35 torsdag fikk politiet melding om en mulig slåsskamp i Bjørn Bondes vei. En del ungdom var observert med en jernstang. Politiet kom til stedet, men fant ikke noen slåssende ungdom. De ungdommene politiet fant oppførte seg ordentlig og ingen var skadet. Jernstangen ble funnet og beslaglagt av politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.