RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vurderer å legge ned


Pubeier Daniel Madland og bartender Jolanta Keseriaus er skuffet over BUs vedtak og mener det vil ha uønsket effekt ved at folk drar til sentrum eller fester lenger hjemme i stedet.
Pubeier Daniel Madland og bartender Jolanta Keseriaus er skuffet over BUs vedtak og mener det vil ha uønsket effekt ved at folk drar til sentrum eller fester lenger hjemme i stedet.
Pubeier Daniel Madland mener innskrenkningen av skjenketiden kan få helt motsatt effekt enn tiltenkt.

HOLMLIA: - For meg virker dette meningsløst. Jeg tror ikke dette vil bli noe suksess, men tvert imot skape flere problemer, sier Daniel Madland som eier og driver Holmlia vertshus og Holmlia kro.

- Drar til sentrum i stedet

Madland mener det er del av kulturen at folk jobber hele uka og går ut i helgene for å hygge seg litt. Han mener resultatet av innstrammingen er at folk enten fester lenger hjemme og bråker for naboene, eller at flere folk drar til byen.

- Musikk og dans er den beste måten å få ut en slitsom arbeidsuke på, men folk vil ikke gidde å dra ut på Holmlia hvis vi må stenge så tidlig. Da drar de til sentrum i stedet, sier han.

LES OGSÅ: - Bydelen lytter til oslopolitiet

I dag har Holmlia vertshus åpent til ett, mens Holmlia kro i Ravnåsveien har åpent til klokken tre.

- Det blir et dårligere tilbud til folk. Jeg får masse spørsmål hver uke om hvorfor vi stenger så tidlig, sier Madland som mener at det er helt greit å stenge tidlig på hverdagene, men at det i helgene burde vært åpent lenger.

Kulturarena

Daniel Madland kaller Holmlia en liten verden, og ønsker å bidra til kulturutveksling. Det er lagt en rekke planer for kulturarrangementer på vertshuset, men BUs vedtak om å endre skjenketiden betyr trolig at disse blir skrinlagt.

- Jeg er veldig skuffa, det blir nesten ingen ting igjen og da er det nesten bedre å legge ned, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere