*Nettavisen* Nyheter.

Vurderer å selge

Lidl vurderer å selge tomten i Johan Scharffenbergs vei, men ser samtidig på alternative muligheter for butikkdrift på tomten.

Skullerud: Etter at Byutviklingskomiteen la ned bygge- og deleforbud på Skullerud sommeren 2006 har det oppgravde hullet i Johan Scharffenbergs vei 75 blitt stående.

I mars ble gjerdene fjernet, men for et par uker siden ble de satt opp igjen, som en del av sikringstiltakene på tomten.

Sikring

Gjerdene ble tatt ned fordi tomten ble vurdert som sikker nok. Dette på grunnlag av at vi hadde gjennomført diverse sikringsarbeider slik som oppfylling. Etter å ha vært i dialog med kommunen, samt gjennomført egne befaringer, kom vi imidlertid til den konklusjon at vi ønsket å gå ut over det vi oppfattet som minimumskravene. Vi satte derfor i tillegg opp et sikringsgjerde, forteller Thomas Dahlen i Lidl Norge.

Selge eller bygge?

Hva vil skje med tomten nå?

Tomtens status er fremdeles uavklart, men vi vurderer å selge den dersom vi får det riktige tilbudet, sier Dahlen.

Men Dahlen forteller også at Lidl ikke har gitt opp planene om å åpne butikk på tomten:

Vi ser nå på alternative muligheter for å få til butikkdrift på tomten, sier han.

Dahlen ønsker ikke å gå nærmer inn på hvilke alternativer dette dreier seg om, men etter det Nordstrands Blad erfarer hindrer bygge- og deleforbudet all bygging på tomten inntil en ny reguleringsplan er på plass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.