RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vurderer avvikling etter nye prøver

Medisinske prøver kan avgjøre snødeponiets skjebne. Ellers har Samferdselsetaten egentlig kommet fram til at dette var Hasles siste vinter med snødeponi.

HASLE: Bydelsoverlegen var i barnehagen fredag før påske og tok nye prøver både i og rundt barnehagen for å avgjøre om det er medisinsk forsvarlig og oppholde seg der.

Del på Facebook

Dermed kan svaret på de nye prøvene avgjøre hvorvidt det midlertidige snødeponiet skal avvikles eller ikke.

Samferdselsetaten har for øvrig vurdert saken og kommet fram til at deponiet ikke skal bli brukt til lagring av snø vinteren 2011/2012.

Og at anlegget skal bli avviklet tidlig i 2012.

– Kommunen har jo snudd i slike saker, så det gjenstår å se, sier Jo Baare, far i barnehagen.

På oppfordring fra Samferdselsetaten der de ber bydelene om å komme med innspill på hvordan bydelene selv skal håndtere egen snø, vedtok bydelsutvalget (BU) at det ikke finnes noen egnede plasseringssteder for snødeponier i Bydel Grünerløkka ved sist BU-møtet.

Bydelsdirektørens vurdering er at snødeponier ikke hører hjemme i tettbebodde områder, og at sentrumsbydeler er lite egnet til slike deponier. BU ber Samferdselsetaten om å finne andre måter å håndtere bortmåkt snø på. For eksempel ved bruk av smelteanlegg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere