RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kanye West hadde alle hitsene med seg i bagasjen da han besøkte Oslo og Øyafestivalen onsdag.
Kanye West hadde alle hitsene med seg i bagasjen da han besøkte Oslo og Øyafestivalen onsdag. Foto: FOTO: ODD INGE RAND

West lagde fest i Oslo øst

Kanye West har et arsenal av hits, og heldigvis hadde han pakket alle i kofferten da Norge fikk ta del i herligheten på Øyafestivalen.

MIDDELALDERPARKEN: Meldingene fra Bergen lød på en hip-hop superstjerne som var i god form, og da Kanye West tok scenen på Enga noen minutter etter skjema ble det fest.

Og headliner-konserten til Kanye West må vel også være den lengste i Øyas historie, der den strakk seg til to ekstatiske timer.

Del på Facebook

«Dark Fantasy» sparket det hele i gang, så kom «Diamonds From Sierra Leone»,  «Gold Digger», «Stronger» og «Touch The Sky». Sistnevnte med Curtis Mayfields «Move On Up» som bakteppe, og som fikk folkehavet over hele Enga til å gynge i ren 60-talls groove.

LES ALT OM ØYAFESTIVALEN 2011 HER

Kanye West var festens hovedperson på en scene fylt med effekter, dansere og laserlys. En voldsom produksjon for en festival å være, men aldri så prangende at det tok fokus vekk fra musikken og hovedpersonen.

Kanskje har Øyafestivalens publikum sett festivalens sprekeste konsert allerede første dagen. Det skal iallefall litt til å følge opp Kanye West sin nærmest endeløse fest, uansett sjanger.

Da må de være både harder, better, faster og stronger....

LES OGSÅ:

Grant Lee Buffalo: Humørfylte 90-tallshelter på Øya

Jens Carelius åpnet Øya 2011

Veronica Maggio: Partysvenske på gamle trakter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere