Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Work it!

Musklene er på vei.
Musklene er på vei.
Endelig er jeg i gang for fullt! Jeg begynner å merke at t-skjorta strammer på de riktige stedene.

Klart... Det kan hende at jeg bare innbiller meg ting, men jeg synes så tydelig jeg kan merke at t-skjorta strammer litt ekstra på overarmene nå. Spesielt umiddelbart etter trening. Nå har ikke jeg noe mål om å bli stor og muskuløs, men det er jo deilig å merke at der det før bare var flesk, har det nå blitt noe jeg tror må være muskler.

Plutselig har jeg begynt å gå med hevet hode også. Alle ryggøvelsene gjør at det rett og slett ikke blir like naturlig å lute seg forover når man skal vandre rundt i Tigerstaden. Og det som før var fremmedelementer for meg; apparatene, finner jeg plass foran og bak med den største selvfølgelighet. Ingen tvil om hva som er opp og ned nå lenger, nei.

Det er deilig å kunne komme på trening, sliten etter jobb og merke etterpå at man faktisk ikke er så sliten lenger likevel. Det må visst være noe i det jeg har hørt i alle år om at trening gir overskudd.

Da får det ikke være så farlig at jeg har begynt å få træler i hendene etter intens vektløfting. Nå har jeg til og med en unnskyldning til å ta manicyr en dag.

Haralds kommentar om Maren:

Nå virker det som om Maren er 100 % restituert etter sykdommen hun pådro seg på chartertur i Hellas. Og det er på tide for nå begynner hardkjøret. På grunn av setbacket har jeg tatt det litt roligere en periode; hun gikk jo tross alt på antibiotika. Men det er det slutt på nå.

Maren har faktisk bra utholdenhet, og styrken er tilbake på samme nivå som før sykdomsutbruddet. Vi går en spennende tid i møte.
Har hørt rykter om at også denne jenta vurderer å begynne med innebandy, men jeg har aldri fått disse opplysningene bekreftet. Men jeg kan forsikre om at jeg anser kildene som særdeles pålitelige.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!