RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wow, folkhemmet!


S60: Volvos designspråk det kommende tiåret.
S60: Volvos designspråk det kommende tiåret.
Volvos fremtidige håp ligger i å hente fram biler som flytter grenser. S60 kan bli en slik innovasjon.

Takket være Fords vanskjøtsel vakler Volvo på kanten av stupet. Fords kasse er snart tom for penger, og Volvo ligger ute for salg. Det meste ser altså svart ut.
Men Volvo har vært gjennom kriser før og som regel kommet styrket ut.

For i nedgangstider tvinges nye tanker fram, og for Volvo gjelder det nå å utvikle sikrere og mer miljøriktige biler som verden har behov for.

Så når Volvo om noen dager drar teppet av et konsept på 2010-modelen av familiestore S60 i Detroit, snakker vi ikke bare om en ny bil med bedre sikkerhet enn noen annen Volvo, men vi snakker også om et videreutviklet designspråk fra firehjulstrekkeren XC60. Du ser likheten, men Volvos designsjef Steve Mattin drar elementene inn i det neste tiåret.

Selv om bilen som vises i Detroit kun er et konsept, tviler ingen på at de utvendige endringene blir små når bilen neste år erstatter dagens S60.

Se nøye på bildet, for slik kommer bilene fra en bilprodusent som tidligere kalte seg innfødt nordbo til å se ut det neste tiåret.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere