RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tommy Tokyo & Starving for my gravy er blant banda som allerede har takket ja til Øyafestivalen 2009. FOTO: PROMO
Tommy Tokyo & Starving for my gravy er blant banda som allerede har takket ja til Øyafestivalen 2009. FOTO: PROMO

Øya letter på sløret

Nå som kulda setter inn kan det kanskje varme litt at Øyafestivalen allerede nå slipper navna på noen av banda som kommer i august 2009.

OSLO ØST: Denne uka startet Øyafestivalen sitt sagnomsuste julesalg, der de aller ivrigste festivalgjengerne hvert år får muligheten til å kjøpe pass med rabatt. Og ut fra navna som allerede har meldt sin ankomst til Middelalderparken i august 2009 er det mye som tyder på at de som er tidligst ute med å kjøpe billetter har gjort noe lurt.

Inn og utland

I følge gjengen bak festivalen er dette kun en liten smakebit på neste års fyldige, varierte og etter sigende helt herlige Øya-program.

Artistene som allerede har meldt seg inn i Øya-klubben 2009 er som følger:

Kåre & the Cavemen, Tommy Tokyo & Starving for my gravy, Bon Iver (US), Mungolian jet set, Atomic, Crystal Antlers (US) og The New Wine.

Kvalitet

Du kan neppe kalles idiot om du ikke har inngående kjennskap til alle disse banda, men kvalitet er et ord som beskriver det meste i denne sammenheng.

Tommy Tokyo & Starving for my gravy er et av banda som har fått mye oppmerksomhet i høst. Gruppa fra Fredrikstad har medlemmer fra Ricochets, Peru you og Frode Fivels band i tillegg til hovedpersonen Tommy Ottosen. De fikk betydelig oppmerksomhet for andreskiva Smear Your Smiles Back On. Her finner du mørk rock, som skuler til både folk og country.

Noen har trukket fram etablerte navn som Will Oldham, Neil Young og Nick Cave når de roter rundt i referanseskuffen, skriver Øyafestivalen selv om bandet.

Så da er det bare å glede seg folkens. August blir nok fin i 2009 også.

Noen har trukket fram etablerte navn som Will Oldham

Øyafestivalens arrangører

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere