*Nettavisen* Nyheter.

Yoga Fire til GranittRock

Dansken og resten av Yoga Fire spiller på Granittrock i år.

Det blir fengende rock i Steinbruddet i september.

GRORUD: Om en måned sparkes årets GranittRock i gang i Arena Lillomarka. Arrangørene har ennå ikke presentert noen av årets artister, ettersom festivalprogrammet tradisjonen tro skal offentliggjøres i midten av august.

Men rockerne i Yoga Fire er tydeligvis så stolte av å spille på festivalen i Groruddalen at de ikke kunne vente med å offentliggjøre seg selv på sine nettsider www.yogafire.no. Der står det å lese at de går på GranittRock-scenen fredag 4. september.

Gamle klovner

Yoga Fire spiller fengende, norskspråklig rock, og er et ferskt rockeband. Men medlemmene er ikke ferske i musikksammenheng. Dr. S, Alis og Dansken er alle kjent fra den nå nedlagte rapgruppa Klovner i Kamp. I Yoga Fire har de fått med seg sin gamle rapkollega Apollo, pluss deres felles lydmann Posen.

Tidligere i år har Yoga Fire spilt både på Roskilde, Quart og Hove, så det er ingen tvil om at de kan sine ting foran publikum.

Debutalbum

Bandet har allerede gitt ut singlene "Eneste i verden" og "Slipp Jonny fri". I musikkvideoen til sistnevnte spiller flere norske skuespillerkjendiser, og kjendisfaktoren blir ikke lavere i videoen til neste singel, "Superkul med kniv". Her har nemlig Jenny Skavlan en av rollene.

Yoga Fire er også i ferd med å legge siste hånd på sitt debutalbum, "Frostrøyk". Det kan dermed være duket for både kjente singler og nye premierer når bandet går på scenen i Lillomarka på GranittRocks første dag. Festivalen går fredag 4. og lørdag 5. september. Som alltid er det rusfritt og gratis inngang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag