*Nettavisen* Nyheter.

Youngstorget får vann i fontenen

 

Byutvilklingsbyråd Merete Agerbak-Jensen lovet at kommunen skulle ordne vann i fontenen om gårdeierne kunne bidra med halvparten av de utgiftene det medfører. Nå er det ordnet og det blir vann i fontenen.

YOUNGSTORGET: Byutvilklingsbyråd Merete Agerbak-Jensen kommenterte det slik i Aftenposten :Hvis gårdeierne kan bidra med for eksempel halvparten, så skal jeg ha mål om å få vann i den i løpet av sommeren.

Nå melder Gårdeiergruppen Youngstorget-kvartalene at pengene er på plass.

- De private gårdeierne rundt Youngstorget har nå skaffet tilveie "vår halvdel" på 225.000 kroner. Det har vi fått til gjennom bidrag fra Gårdeiergruppen Youngstorget-kvartalene, Oslo Kongressenter Folkets Hus BA, Eiendomsspar AS, Olav Thon Gruppen, OBOS, Sparebank 1, Youngstorget Eiendom AS og Entra Eiendom AS. Alle gårdeiere som bidrar fortjener en stor takk, opplyser Steinar Saghaug , leder for Gårdeiergruppen Youngstorget-kvartalene.

Han har informert Byutvilklingsbyråd Merete Agerbak-Jensen om at de forventer at vannet snarlig er på plass i fontenen igjen.

Gårdeierne har i løpet av få dager gjort sin del av avtalen, nå er resten opp til byens politiske myndigheter i Oslo rådhus. Vi gleder oss til "livgivende" vann i fontenen på Youngstorget, sier Steinar Saghaug.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.