RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ypper seg mot gutta


Siri Nordby og Røa nyter godt av kamper mot guttelag i sesongoppkjøringen.
Siri Nordby og Røa nyter godt av kamper mot guttelag i sesongoppkjøringen.
Treningskamper mot gode guttelag skal gjøre Røa- jentene bedre rustet til årets serie.

RØA: Vi trenger å bli bedre når det gjelder fysikk og tempo, så da passer det bra at vi kan bryne oss på noen guttelag, sier Røa-trener Geir Nordby.

Nylig møtte Røa-jentene Bærums guttelag i treningskamp, og det var Røa som trakk det lengste strået og vant 1-0. I helgen møtte laget toppseriekollega Larvik. Det ble betraktelig lettere for Røa, som enkelt kunne vinne 6-0.

Møter Stabæk

Geir Nordby legger ikke skjul på at han heller ønske å spille jevne og tøffe kamper i stedet for å rundspille middelmådige damelag.

Da vil jeg mye heller ha ordentlige utfordringer mot guttelag, selv om det sikkert kan bli litt tøft noen ganger. 2. februar møter vi Stabæk, og etter det håper jeg vi får til ytterligere tre-fire kamper til mot guttelag, sier Røa-treneren.

Gode nykommere

Nordby må for øyeblikket klare seg uten flere av sine viktigste spillere, men i fraværet til blant andre Marit Fiane Christiansen, Karin Bredland, Lene Mykjåland og Guro Knutsen får klubbens unge nykommere muligheten til å vise seg frem.

Jeg er veldig fornøyd med det de har vist til nå. Spesielt Emilie Haavi har vært veldig god, forklarer Geir Nordby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere