Gå til sidens hovedinnhold

ZARA-åpning 24. august

Den internasjonale klesgiganten ZARA har lenge varslet sitt inntog i Bogstadveien, nå røper de også åpningsdatoen: 24. august.

Bogstadveien: Klesgiganten ZARA, kjent for sitt spanske design og elegante snitt, har lenge planlagt utvidelse til Norge. I over ett år har butikkjeden pusset opp og planlagt sitt inntog i en av Oslo-kjernens viktigste handelgater, Bogstadveien.

Stor plass

Per dags dato er lokalene, som er lagt til Bogstadveien 12, dekket av gråpapir og plast.

Ifølge huseier skal ZARA leie lokaler på tilsammen hele 1.800 kvadratmeter. Etter det lokalavisen erfarer, vil lokalene romme en kvinneavdeling, herreavdeling, barneavdeling, samt en avdeling for unge kvinner. Sortimentet vil være tilpasset det skandinaviske markedet, mye det samme som i dag er å finne i ZARAs filial i København.

ZARA er i dag en gigantisk klesvarekjede på verdensbasis. Med butikker i hele 32 land i Europa, to i Afrika, 8 i Asia og 12 i Sør-Amerika i tillegg til USA. Deres filial i Oslo er etterlengtet.

Lokalavisen Frogner har vært i kontakt med ZARAs hovedkontor, som kan røpe at åpningen vil finne sted 24. august.

Burde åpnet før

Kleskjeden ZARA er etterlengtet av kjennerne, skal vi tro handlende vi har snakket med i Bogstadveien.
Vi har hørt at de har bygget lenge, så den burde jo vært åpnet nå! sier venninnene Merete Havnvik og May-Rita Lyche Johansen. De har tatt turen fra Kristiansund for å handle i hovedstaden.

Disse er imidlertid ikke de eneste som er skuffet over at Zara ikke er åpnet. I Bogstadveien like ved de tomme ZARA-lokalene møter vi Annett Eriksen. Hun bor i Oslo og er en ivrig tilhenger av ZARA. Tidligere har hun handlet i den populære kleskjedens filialer i både USA, England, Skotland og Spania.

Jeg gleder meg veldig til den kommer. Det har vært mye usikkerhet om når den skal åpne. Har ventet lenge nå.

Til tross for den lange ventetiden, er det ingen tvil om at de alle tre vil bli hyppige kunder så snart butikken åpner.
Jeg planlegger å dra hit igjen i oktober, da skal jeg garantert inn dit! utbruter May-Rita fra Kristiansund.
Jeg har ingen konkrete planer, men det er nok en fare for at jeg henger meg på ja, smiler venninnen Merete.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg