RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Led Zeppelin legger ut på turné.
Led Zeppelin legger ut på turné.

Zeppelin på vei?

Ryktene har svirret lenge, men nå ser det ut til at legendariske Led Zeppelin legger ut på turné. Kankje kommer de til Norge, og dermed går ferden 99 prosent sikkert til Oslos østkant.

OSLO ØST: For en så stor produksjon som Led Zeppelin krever er det med stor sannsynlighet bare konsertscenene Oslo Spektrum eller Valle Hovin som kan utfylle kravene til størrelse og riktig teknikk.

Endelig bekreftet

Etter en tids rykter kom det sist helg endelig en bekreftelse på at Led Zeppelin, kommer til å gjøre mer enn den ene annonserte konserten i London i midten av desember, som etter sigende har solgt billetter til flere titalls tusen kroner stykket på det svarte markedet, melder nettstedet ABC nyheter.

Ryktene om at Led Zeppelin vil komme til å gjøre mer enn en konsert i forbindelse med gjenforeningen bekreftes nå nemlig av turneens oppvarmere, The Cult.

Det var vokalist Ian Astbury som i helgen avslørte den store nyheten. Da The Cult spilte i Cincinnati på lørdag skal Astbury ifølge det amerikanske bransjemagasinet Billboard ha sagt følgende til sitt publikum før de gikk av scenen:

Vi kommer tilbake neste år, fordi vi skal varme opp for et annet band dere kan ha hørt om! Navnet begynner på "L" og det har en "Z" i seg.Etter å ha hørt uttalelsen, skal en ivrig publikummer like foran scenen ha ropt "LED ZEPPELIN" ut høyt, hvor Astburys respons skal ha vært et nikk, før han løftet armen i været, skriver nettstedet.

Hemmelighetsfulle

Hvilke land og hvilke byer som eventuelt får besøk av det legendariske bandet i 2008 er i følge ABC Nyheter foreløpig uklart. Led Zeppelin har selv fremdeles ikke bekreftet turneplanene offisielt.

La oss krysse fingrene folkens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere