RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En lang sesong er over for Mats Zuccarello Aasen, etter et brudd i hånda i nattens kamp.
En lang sesong er over for Mats Zuccarello Aasen, etter et brudd i hånda i nattens kamp. Foto: Foto: Carina Alice Bredesen

Zuccarello mister VM

Sesongen er trolig over for Mats Zuccarello Aasen, etter at han brakk hånda i en kamp i natt.

OSLO:  Det var i en sluttspillkamp i AHL for New York Rangers' farmerlag Connecticut Whale at hockeystjernen brakk hånda, melder VG Nett.

– Jeg fikk melding av Mats i natt, og han har brukket hånden. Jeg vet ikke noen flere detaljer, men han virket veldig sikker på at det var brudd og de hadde visst tatt bilder. Han skal til videre undersøkelser i dag, sier Zuccarello-agent Erik Ryman til nettstedet.

– Synd for Norge

Dermed ryker både resten av AHL-sluttspillet og VM i Slovakia for Norges største ishockeyprofil.

– Det er jo veldig synd for oss, og for Mats. Vi hadde jo et håp om å få ham med til VM dersom Whale og Rangers røk ut av sluttspillet, sier landslagstrener Roy Johansen til VG Nett.

Andre nordmann i historien 

Mats Zuccarello Aasen har den siste tiden spilt på AHL-laget Connecticut Whale, som er farmerlaget til New York Rangers. I løpet av vinteren ble det imidlertid 42 kamper i NHL for Zuccarello.

23-åringen fra Valle ble også andre nordmann gjennom tidene til å spille sluttspill i NHL, da han var på banen i en av New York Rangers sine kamper mot Washington Capitals.

Totalt har Mats Zuccarello Aasen notert seg for seks mål og 17 assist på sine kamper i NHL i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere