RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello tatt ut på All Star-laget


AHL-PROFIL: Mats Zuccarello Aasen har imponert i AHL etter at han ble flyttet ned fra NHL og New York Rangers. Her på trening med Rangers før NHL-åpningen i Stockholm i oktober.
AHL-PROFIL: Mats Zuccarello Aasen har imponert i AHL etter at han ble flyttet ned fra NHL og New York Rangers. Her på trening med Rangers før NHL-åpningen i Stockholm i oktober. Foto: Foto: Anders Halvorsen
Mats Zuccarello Aasen (24) fra Hovin er tatt ut til å spille AHLs All Star-kamp i Atlantic City.

HOVIN: All Star-showet samler AHLs største profiler 29. og 30. januar – og onsdag ble det klart at «Zucca» er en av de utvalgte.– Det skal bli en fin opplevelse. Det er det beste du kan få til her nede, og det viser at man har spilt bra, sier Connecticut Whale-spilleren til Hockeymagasinet.no.

– Jeg har aldri vært med på noe sånt før, men jeg tror det blir moro, fortsetter spilleren som ble flyttet ned fra New York Rangers og NHL i fjor høst.

Oppvisningskampen og ferdighetskonkurransene avholdes i Boardwalk Hall i Atlantic City.

Effektiv «Zucca»

Connecticut Whale-spilleren har siden starten av desember vært ute med en ankelskade.

Men ligaledelsen hadde på ingen måte glemt den kvikke og tekniske løperen da de skulle plukke ut de 48 beste spillerne til årets All Star-kamp i AHL.

Og det er kanskje ikke så rart:

* Før skadeavbrekket scoret Zuccarello Aasen 8 mål og serverte 14 assist.

Tilbake fra skade

22 poeng gjør 24-åringen til lagets tredjebeste poengplukker, men Zuccarello Aasen har bare spilt 18 av Connecticut Whales 34 kamper.

«Zucca» uttalte til VG tirsdag at han nå er tilbake i trening.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere