Gå til sidens hovedinnhold

DnB Nor og Accenture i samarbeid

Har blitt tildelt en femårig outsourcingavtale med banken.

Avtalen omfatter å utvikle, implementere og administrere en rekke applikasjoner som støtter selskapets livs-og pensjonsforsikringvirksomhet i Norge. Avtalen omfatter IT-drift rundt bankens pensjonsprodukter. De finansielle vilkårene rundt avtalen er ikke offentliggjort, melder Accenture.

- Innenfor innskuddsbasert pensjon er høy kvalitet på finansiell rådgivning og solid kompetanse på formuesforvaltning kritisk, sier Runar Holen, IT-sjef i Vital, DnB Nor Liv og Pensjon selskap.

- Mens Accenture leverer applikasjonstjenester i verdensklasse som støtter våre operasjoner, kan vi holde fokus på å levere innovative produkter som møter våre kunders behov innenfor et pensjonsmarked som er i stadig forandring. I over 20 år har Accenture arbeidet med outsourcing av applikasjoner og ved sin dype forståelse av pensjonsområdet utgjør de en svært god samarbeidspartner for oss, sier Holen.

- Ved å outsource applikasjonsutvikling og administrasjon til Accenture, kan DnB Nor bli enda mer fokusert på å møte kundenes behov og mer kostnadseffektivt håndtere det innskuddsbaserte pensjonsområdet, sier Martin Fuhr Bolstad, leder for Accenture Bank, Finans og Forsikring i Norge.

- Accenture og DnB Nor har arbeidet sammen i mer enn 15 år, og vi ser frem til å fortsette å hjelpe DnB Nor til å styrke sin posisjon som ledende i Norge innenfor livs-og pensjonsforsikring, sier Bolstad.

Les flere skaer på NA24

Kommentarer til denne saken