Gå til sidens hovedinnhold

Dødskjedelig agent

Noen har prøvd å lage komisk actionthriller med Michael Douglas i hovedrollen. Det gikk til helvete.

Til døden skiller oss ad (The In-laws) – USA 2003. Regi: Andrew Fleming og Justin Kelly. Med: Michael Douglas, Albert Brooks, Ryan Reynolds, Robin Tunney og Candice Bergen.

Aldersgrense: 11 år.

Michael Douglas spiller CIA-agent som sliter med å få tid til å møte sønnens kommende svigerforeldre. Når det først skjer er ikke kjemien helt perfekt mellom partene. Den samme dårlige kjemien gjelder for hele filmen.

Det er fotspesialisten , spilt av Albert Brooks, som ikke kommer helt overens med agent Steve Tobias. Det hele blir så kaotisk at det kommende bryllupet står i fare.

Både profesjonelt og privat står de to svigerfedrene langt fra hverandre. Det er her hele historien ligger og det er på dette grunnlaget at all humoren skal dukke opp. Når de to respektive hovedrolleinnehaverne ikke er i stand til å formidle et ytterst middelmådig filmmanuskript blir det hele ganske tragisk.

Dette er utrolig dårlig underholdning. Historien er så tynn av pizzatrynet Ryan Reynolds hadde det bedre sammen med ”Pizzagjengen” på TV 2. Alt han gjør i denne filmen er å riste oppgitt på hodet av sin travle agent-far.

Etter oppturer som ”Traffic”, ”The Game” og ”Wonder Boys” er det sørgelig å se Douglas synke like lavt som filmens ubåt. Om han i det hele tatt har et komisk talent er det umulig å si noe om denne gangen.

Reklame

Opptil 50 prosent på Comfyballs