(SIDE2): Den lille sorte går aldri av moten, og den kan med suksess kombineres med hvitt for å skape en kontrast som vekker oppsikt.

Selv om en av sommeren ellers hetest trender, er den lille hvite kjolen, blir det aldri utrendy å kle seg i den klassiske, svarte. Nytt for sesongen er at den gjerne kombineres med hvitt, et inntrykk som garantert vil gi deg oppmerksomhet.

Les også:Alle vil ha den!

Tyve år med herreklær
Og det var nettopp sort og hvitt som var en gjenganger da kjendisene stilte opp for designduoen i motehuset Dolce & Gabbana.

Og da Domenico Dolce og Stefano Gabbana, tidligere denne uken, inviterte til moteshow og etterfest, i forbindelse med moteuken i Milano, strømmet velkledte menn og kvinner til den røre løperen iførte lekre, og ikke minst trendy antrekk.

Se bildene av kjendisene på den røde løperen nederst i saken!

Det var i forbindelse med tjueårsmarkering av motehuset herrekolleksjon de to designerne hadde invitert til fest, hvor blant annet et titall kjekke modeller hadde iført seg den klassiske Dolce & Gabbana-dressen i sort, med hvit skjorte og smalt slips.

Debuterte i Europa
Peaches Geldof var en av de som hadde tatt turen til den italienske hovedstaden. Hånd i hånd med sin 17 år eldre kjæresten, og filmprodusenten, Eli Roth, smilte hun blygt til fotografene. Dette var første gang de to viste seg sammen i Europa, og det vekket selvfølgelig oppmerksomhet,

Kjolen frøken Geldof hadde valgt hadde et bohemsk preg over seg. Med en stor sløyfe i front og rysjer helt nederst på kjolen, så hun fantastisk ut. Den helsvarte kjolen var signert Dolce & Gabbana, og var uten tvil et sikkert, og meget stilfullt valg for kveldens event.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Vakker fra topp til tå
Også den amerikanske skuespilleren Matthew McConaughey var til stede i Milano. Han kom sammen med sin vakre modellkjæreste Camilla Alves, og sammen så de både forelsket og strålende ut.

Alves hadde valgt en hvit kjole med et empireliv av glassteiner. McConaughey matchet sin vakre kjæreste i en klassiske dress i sort og hvitt, i Dolce & Gabbana stil.

SE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN HER:

3426

(Alle foto: Getty Images)