(SIDE2): Den amerikanske rapperen Dolla ble bare 21 år gammel. Mandag kveld lokal tid ble han skutt og drept ved kjøpesenteret Beverly Center i Los Angeles.

Siste nytt? Sjekk forsiden av Side2 akkurat nå!

Ifølge familie, venner og manageren til den Atlanta-baserte rapperen er det han som skal være skutt og drept, mens politiet så langt bare har bekreftet at en person er drept. Politiet fikk melding klokken 22.00 lokal tid.

Kjøpesenter
Dolla var på vei ut av kjøpesenteret da de fatale skuddene falt. Han skal ifølge manageren Sue Vannasing ha vært sammen med rapperen DJ Shabbazz.

Vitner AFP har snakket med, sier at det skal ha vært en krangel på stedet før det ble skutt. Enkelte hevder det var en kvinne som skjøt, mens det ifølge andre medier skal være foretatt en pågripelse på LA flyplass senere på kvelden.

Akon
Ifølge Vannasing kranglet rapperen med en annen person på flyplassen tidligere på dagen, men hun vet ikke om dette har sammenheng med drapet.

Dolla - eller Roderick Anthony Burtin II som han het - signet for Akons plateselskpat Konvict Muzik i mai for to år siden.

Siden det har han gitt ut flere singler, flere av dem der han har opptrådt sammen med nevnte Akon, og i år sto albumet «Dolla & A Dream» for tur.