Gå til sidens hovedinnhold

Lundgren flasher muskler

Svenskenes muskelhelt svetter for DVD-lansering.

(SIDE2:) Doplh Lundgren er blitt 53 år, men holder seg svært godt.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det viste han denne uken da han løftet vekter på et treningssenter i London. Lundgren flashet muskler for å promotere DVD-lanseringen av «The Expendables».

Muskuløs 50-åring
Lundgren har vært en tøffing siden han spilte i«Rocky IV» fra 1985.

Siden har han vært å se i en rekke actionfilmer. I år gjorde han et slags comeback i Sylvester Stallones «The Expendables», sammen med blant andre Stallone, Jasoen Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Bruce Willis og Arnold Schwarzenegger. Og nå har altså muskelmennene også kommet ut på DVD.

Det var LA Fitness i London som fikk æren av å få besøk av Lundgren i forbindelse med lanseringen. Lundgren tok en treningsøkt som inkluderte blant annet løfting av vekter, harmhevninger, boksing og karate. Treningssenteret lanserte også sitt nye program, «Guns Workshop», og ifølge SplashNews ga Lundgren de ansatte en skikkelig treningsøkt.

Mange ventet i spenning på at «The Expendables»-gjengen skulle komme på kinolerretet, og vår anmelder skriver at når man benker seg ned i kinosalen vet man hvilken type film man kan forvente seg av disse skuespillerne.

LES HELE ANMELDELSEN: Sly for fansen

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken