Gå til sidens hovedinnhold

Opprørt over MGP-vold

- Det var jo ikke noe blod, sier Dolph Lundgren som nå blir gransket.

(SIDE2): Det er svenske TV-seere som har meldt en sketsj han gjorde i forbindelse Melodifestivalen. Den svenske superstjernen har fått mye oppmerksomhet for at han har returnert til Sverige for å være med på sirkuset rundt konkurransen.

Mer om Dolph Lundgren: 109 kilo muskler

Lundgren har gjort flere sketsjer der han har jaktet på en trussel mot selve Melodifestivalen. Den fjerde av disse er spilt inn i Örebro, og i en scene her sparker og slår han ned tre personer som han så dynker med snø.

- Å ta litt hardt i
Flere TV-seere har reagert på at en slik scene vises i et program av denne typen, og sketsjen er derfor klaget inn den såkalte Granskningsnämnden i Sverige.

Kampsportstjernen har ifølge Aftonbladet følgende kommentar til sketsjen.

- Det er jo å ta litt hardt i. Det var jo ikke noe blod, og det var ingen som døde. Det skulle være en morsom greie. Enten er man så liten at man ikke skjønner det i det hele, eller så skjønner man at dette bare er på liksom. Men folk får jo melde hva de vil. Jeg synes det var en morsom greie.

Ifølge avisen sier SVT at de hadde en lang diskusjon før sketsjen ble sendt. De sier at den ble tonet ned og at de var bevisst på å sende den etter klokken 21.

Den ene familien som har klaget inn sketsjen sier at deres treåring begynte å slå vilt rundt seg og herme etter Lundgren etter å ha sett sketsjen.

Sketsjen er lagt ut på YouTube i flere versjoner. Du ser den under.

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken