NEW YORK (Nettavisen): 55 år gamle Pascale Ferrier erklærte seg på onsdag skyldig i å ha forsøkt å ta livet av Donald Trump da han var president.

Hun risikerer nå 21 års fengsel for å ha sendt giftbrev til Trump i Det hvite hus, melder canadiske National Post.

Les: Nytt Trump-foto får mange til å sperre opp øynene

Om Trump: «Stygge Tyrann Klovn»

Pascale Ferrier, som har dobbelt statsborgerskap som fransk og canadisk, «erklærte seg i dag skyldig i å ha sendt trusselbrev som inneholdt hjemmelaget ricin (et giftstoff) i september 2020 til daværende president Donald J. Trump i Det hvite hus og til åtte politimyndigheter i Texas State», heter det i en uttalelse fra statsadvokaten i District of Columbia. Matthew M. Graves.

Les: Trumps hemmelige planer om et atomangrep sjokkerer

Et et av brevene som inneholdt ricin, og som ble stoppet før det nådde Donald Trump i Det hvite hus, refererte Ferrier til Trump som «Stygge Tyrann Klovn».

I brevet, som tidligere er gjengitt av blant annet Forbes, hadde hun også skrevet ned følgende trussel:

– Hvis dette ikke fungerer, så finner jeg en bedre oppskrift på en annen gift, eller så bruker jeg kanskje mitt våpen når jeg får muligheten til å komme ned. Nyt det!

Les: Her er fem steder tredje verdenskrig kan starte i 2023

Ferrier har overfor politiet innrømmet at hun laget ricin i boligen sin i Quebec i september 2020.

National Post melder at det er planlagt en høring 26 april i år der den 55 år gamle kvinnen vil bli dømt til 262 måneders fengsel om domstolen aksepterer tilståelsen og avtalen, den såkalte «plea bargain», som hennes forsvarer og aktoratet har inngått.