(SIDE2): Donatella Versace (57) er nesten like godt kjent for sitt spesielle utseende som hun er for sin design.

Sjefsdesigneren for Versace har nemlig en signaturlook som får mange til å heve øyenbrynene, og både det platinablonde håret og den oransje ansiktsfargen blir til stadighet kritisert uten at italieneren selv ser ut til å bry seg nevneverdig.

Se hvordan Donatellas utseende har forandret seg gjennom årenes løp i bildekarusellen nederst i saken!

Kom for å høre Madonna
Kritisert blir også det faktum at Donatella har utført utallige kirurgiske inngrep. Nå ser det imidlertid ut som om utseendet til blondinen holder på å endre seg, og at 57-åringen snart må se seg tapt av tyngdekraften.

Da designeren dukket opp på Madonna-konserten i Milano søndag kveld var hun nemlig nesten ugjenkjennelig. Det ellers så rynkefrie ansiktet bar preg av årenes løp, og den oransje fargen var erstattet av en mer gusten hudtone.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

I ferd med å gi opp?
Plastiske kirurger hat uttalt seg til mediene og de mistenker nå at effekten av de mange inngrepene hun har gjennomført nå begynner å reduseres.

Dette har ført til at Donatella ser betydelig mer rynkete ut enn hun gjorde for kun noen måneder siden og mange lurer nå på om hun er i ferd med å gi opp ønske om å bevare sitt, unaturlige, unge utseende.

SE FLERE BILDER AV DONATELLA HER:

5167